ITS. Dé Europese innovator in huishoudelijke verpakkingen

In ITS ontmoet u een belangrijke speler op de Europese markt van huishoudelijke verpakkingen. Onder vooral supermarktorganisaties en cash & carry bedrijven staat ITS bekend als betrouwbare producent van aluminiumfolie, vershoudfolie en magnetronfolie. Maar ITS zit niet stil! Het assortiment is de afgelopen jaren flink uitgebreid, met onder andere bakpapier, braadzakken, boterhampapier en koffiefilters.

De fabriek in Apeldoorn is hypermodern en werkt conform de laatste eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Afnemers in geheel Europa worden van hieruit beleverd. In het huismerk van de klant, of eigen merk van ITS. Stipt, secuur en conform elke kwaliteitseis die de klant stelt. Omdat ITS een familiebedrijf is, is de betrokkenheid eindeloos en koerst ITS lange termijn gericht, samen met de vele trouwe relaties.

Secuur en solide

ITS maakt gebruik van het modernste machinepark van Europa. ITS is relatief compact georganiseerd, innovatief en sterk geautomatiseerd. Alle processen zijn perfect op elkaar afgestemd. De combinatie met het logistieke centrum en de samenwerking met betrouwbare transporteurs maakt dat ITS altijd snel en op de afgesproken tijd levert.

De aluminiumfolie van ITS is ideaal voor het bewaren, bereiden en beschermen van voedingswaren. Deze folie is hittebestendig en geschikt voor koken, grillen, bakken en barbecueën. Het houdt warme en gekoelde gerechten langer vers, beschermt smaak en vitaminen en vermindert geuroverdracht.

Contact:

ITS B.V.
Adres: Nagelpoelweg 56
7333 NZ Apeldoorn
Tel: +31 (0)55 5416 426
Website: www.itsfoil.nl

 

 

Contact

RAVN - Recycling Aluminium Verpakkingen Nederland
Schalkenwerf 42
4271 XT Dussen

06 485 11 910
Eindelijk statiegeld op blikjes. Maar nu wel doorpakken!

Eindelijk statiegeld op blikjes. Maar nu wel doorpakken!

Geplaatst op: 2023-04-12

Het is algemeen bekend dat statiegeld op blikjes zal leiden tot een aanzienlijke toename van de inzameling en recycling van blikjes en een reductie van blikjes in het zwerfafval. Hiermee wordt een belangrijke stap...

Lees meer Meer nieuws
Aluminium blikjes volledig circulair dankzij statiegeld 

Aluminium blikjes volledig circulair dankzij statiegeld 

Geplaatst op: 2021-02-08

Recycling Aluminium Verpakkingen Nederland (RAVN) verwelkomt het besluit van staatssecretaris Stientje van Veldhoven om alsnog blikjes toe te voegen aan het nieuwe statiegeldsysteem voor kleine PET-flesjes. Welisw...

Lees meer Meer nieuws